Skamlöst, cyniskt och omoraliskt

Nu har det inträffat. Det skamlösa, cyniska, omoraliska, rättsosäkra, svekfulla och nedsättande om de invandrare som redan fått permanent uppehållstillstånd i Sverige. Vår regering med regeringsstyrande SD vill undersöka om det permanenta uppehållstillståndet kan göras tillfälligt för dem som redan fått permanent uppehållstillstånd.

”300 000 människor i Sverige har beviljats permanenta uppehållstillstånd. Nu vill SD och regeringen undersöka om man kan göra om permanenta uppehållstillstånd till tillfälliga. Psykisk tortyr för de som riskerar drabbas. Och hur bra tror ni en sådan åtgärd är för integration?”, Ulf Bjereld @UlfBjerneld, Twitter 2022-11-17.

Vår regering med regeringsstyrande SD vill på detta sätt tydligt tala om för dem som invandrat till Sverige, från krig, förföljelse eller som kanske ville skapa sig en bättre tillvaro. En bättre tillvaro som många svenskar gjort sig i andra länder. Dessa 300 000 människor i familjer och ensamma har fått permanent uppehållstillstånd som regeringen med regeringsstyrande SD definitivt vill ifrågasätta. Detta trots att det permanenta uppehållstillståndet getts i enlighet med rådande lagstiftning och praxis.

Med fullständig frånvaro av sympati, mänsklighet, humanitet, rättvisa och syn på människors lika värde agerar regeringen på dem som invandrat och redan fått sitt uppehållstillstånd godkänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s