Åk inte hem där kan ni dö!

Jag har tidigare påstått att SD styr regeringen genom M, KD och L. Det fortsätter jag med att påstå. Hur svårt kan det vara? Är elefanten i rummet död? Det är svårt att bortse från att Tidöavtalet är en SD-produkt till märkbart stora stycken. Om man ”tycker lika” som SD vad är man då? Och som debattören skriver ”SD som genom Tidöavtalet styr Sverige med M, KD och L”. 

Jag citerar här en debattartikel i Göteborgs-Posten som är en mycket läsvärd debattartikel.

”De välkända sverigedemokraterna Richard Jomshof och Björn Söder har twittrat ”Åk hem!” i kontexten att två debattörer med medborgarskap i Afghanistan ska återvända dit. När jag läser ”Åk hem!” reagerar jag på detta eftersom det är sådant som sverigedemokrater och andra uttryckte och klottrade på skolor och annat i Göteborg, där jag växte upp, på 90-talet. Det vill säga det som SD påstår hör till deras historia och som de säger sig ha gjort upp med. Nu är det något som skrivs av SD:s partitoppar på twitter år 2022. SD som genom Tidöavtalet styr Sverige med M, KD och L.” Skriver Emma Persson, advokat, Göteborgs-Posten (oberoende liberal), debattartikel, 2022-11-22.  Åk inte hem där kan ni dö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s